Na vele maanden eindelijk weer en een KODW. Het lijkt erop dat we de meeste ellende
van het Corona-virus achter de rug hebben. Dankzij wat prikken in de arm zijn we weer op de been en kunnen we onze vaardigheden weer eens meten anderen.
Deze week is de competitie weer van start gegaan en zoals we gewend waren onderstaand een overzicht van de behaalde resultaten. Het aantal teams is, jammer genoeg, weer teruggelopen want met slechts 5 teams betreedt TOV het strijdperk. Er zijn weliswaar wel wat nieuwe aanmeldingen dus hopen we maar dat het aantal teams in volgende competities weer wat zal toenemen.
Intussen waren we al gestart met de interne (RoTo) competitie. Weliswaar met een wat chaotisch begin omdat meerdere wedstrijden moesten worden verzet. Hoewel de RoTo officieel stilstaat gedurende de normale competitie zullen er wat inhaalwedstrijden tussendoor worden gespeeld.
Uitstel van wedstrijden is ook al voorgekomen in de normale competitie. Zo is het eerste duo-team deze week nog niet in actie gekomen. De geplande wedstrijd tegen Play Fair is uitgesteld tot  22 oktober en ook voor duo team 4 is al een wedstrijd verzet.
Gevolg van het kleine aantal teams is dat er geen bardiensten worden vastgesteld. De thuisspelende teams zorgen er zelf voor.
Tot slot nog even een aanmoediging voor de competitie spelers om in het gastenboek verslag te doen van je wedstrijd. Het onderstaande commentaar is meestal op basis van het wedstrijdformulier.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 37 
DUO TEAMS
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Play Fair 1 – TOV 1  2 E    Ingrid, Michiel

wedstrijd uitgesteld

TOV 2 – Rijnsoever 3  3 I  3 – 2   Jan 2 , Ruud 1
Jan won prima beide partijen maar had er wel steeds 5 games voor nodig. Ruud pakte een punt nadat hij in zijn eerste pot vrij kansloos was. Het dubbel ging in 4 games verloren.
Vriendenschaar 3 – TOV 3  3 H  3 – 2  Peter 1, Chris 1
Alle vijf wedstrijden werden in 3 games beslist. Eerst verloor Peter en toen ook Chris. Tot overmaat van ramp ging ook het dubbel naar de Gouwenaren/ 3-0 achterstand… maar de twee resterende partijen werden beide winst voor TOV en kreeg de einduitslag een draaglijk aangezicht.
Spinmill 2 – TOV 4  6 F  3 – 2  Arnold 2, Dick 0
Arnold won zijn partijen vrij eenvoudig waar Dick twee eer iets te kort kwam. Hij verloor ze allebei maar wel n 4 games. Het dubbel was spannend en pas in de 5e game werd het een punt voor de thuisploeg
REGULIER TEAM
TOV 1
5 A  6 – 4
 Rob 2, Chantal 0, Ary 2
Voor het eerste sinds tijden hebben we weer een team in de zogenaamde reguliere competitie. Een team dus dat uit 3 spelers bestaat. Het teams bestaat uit 4 spelers die bij toerbeurt spelen. Oorspronkelijk zijn het 2 duoteams spelend in de 5e klas, maar omdat beide teams bezettingsproblemen in het vooruitzicht hadden werd besloten om het samen te voegen. Rob en Ary verloren van dezelfde speler die duidelijk de sterkste was, hoewel Rob er nog wel een 5-gamer van maakte. Chantal bleef met lege handen maar had toch zeker heel wat kans in een partij die in 5 games verloren ging.

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
          DI 21 sep 20:00
Duo competitie TOV 3 – Kwiek 1
Duo competitie TOV 4 – Reflex (L) 6
         DO 23 sep 20:00
Duo competitie Docos 3 – TOV 2
        VR 24 sep 20:15
Senioren reguliere competitie TOV 1 – HTTV-070 7
Duo competitie TOV 1 – S ’70 1