Eindelijk kunnen we weer een beetje tafeltennissen. Het is net of je uit een winterslaap ontwaakt, maar dan wel een heel lange winterslaap. Overigens was het voor velen eerder een nachtmerrie te noemen.

Al is het met dezelfde beperkingen als voorheen, we kunnen tenminste weer wat DOEN. Over de beperkingen heeft voorzitter Chris Andree onderstaande email gestuurd:

Beste TOV’ers,
Vanaf woensdag 19 mei kunnen we weer. De binnensporten mogen weer, en wij tafeltennissers dus ook, met wat beperkingen. Er staan drie tafels zodat je voldoende afstand tot elkaar kunt houden. Er kunnen op enig moment dus zes personen spelen. De bar is dicht en je kunt de douches niet gebruiken.

Net als vorig jaar geldt:
  • Van tevoren aanmelden bij mij via mail of whatsapp
  • Je aanwezigheid registreren bij de ingang van de zaal
  • Handen desinfecteren en voldoende afstand houden.
  • Bij klachten blijf je thuis
Voor de jeugd is er de mogelijkheid om op vrijdagavond van 19.00 – 20.00 te trainen. Deze mogelijkheid zal er zijn tot eind juni. Jelle Passchier zal hierover nog een mail sturen.
Leg contact met elkaar en maak gebruik van deze mogelijkheid.
Met sportieve groet,

Chris Andree, voorzitter TOV

 

NTTB competities:
Ook de NTTB heeft van zich laten horen over competitie spelen. Op maandag 13 september gaat de najaarscompetitie beginnen. De voorjaarscompetite 2022 zal op maandag 31 januari aanvangen. De inschrijving van de teams voor de najaars-
competitie moeten uiterlijk 23 juli bij de bond ingeleverd zijn. Ik kom hierop nog wel terug.
RoTo competitie:
Deze interne competitie die eind augustus 2020 begon, zal niet worden afgemaakt. In plaats daarvan zullen we m.i.v. eind augustus aanstaande een nieuwe RoTo competitie starten. Hiervoor zal ik in de komende 2 maanden uitnodigingen verzenden, maar het is wel al mogelijk om alvast een “voorinschrijving” te doen als je al een partner hebt gevonden. Een mailtje aan mij is dan voldoende.
Barbecue:
Het was onze gewoonte om aan het eind van het seizoen een BBQ te organiseren. Dat is nu een beetje te snel. Daarvoor in de plaats denken we eraan om een seizoensopening te vieren met een BBQ dat zal in de loop van augustus zijn. Dit natuurlijk alleen als de voorschriften tegen die tijd het toelaten. Nadere mededelingen volgen.
Groet Tom Braams