Na een paar weken geen “Keek” is het wel tijd om eens een paar dingetjes onder jullie aandacht te brengen. Niet allemaal echt nieuw, maar desondanks wel van belang.
Eén feit is wel nieuw en jullie bijzondere aandacht waard, want er is heden (nou ja… toch al wel een dag of 10 geleden..) een TOV-kind geboren! 

GROTE CLUBACTIE
De sluitingsdatum voor de aanschaf van loten is 30 november. Het kan dus nog steeds! Dat kan via de link van de Grote Clubactie op de homepage.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Een vergadering die geen vergadering was, maar een schriftelijk alternatief. Intussen heeft Maaike Verkade (de secretaris) het resultaat gemaild.

BEETJE TAFELTENNISSEN IS NOG STEEDS MOGELIJK
Dat is inderdaad nog steeds wel mogelijk, weliswaar beperkt maar toch.. want individuele duo’s kunnen zich bij voorzitter Chris Andree melden als zij willen spelen en na toestemming is de sleutel af te halen bij één van de bestuursleden (of bij Hotel Sea You). Dus spreek met iemand af, meld je aan en ga een tijdje lekker spelen. Dat kan ‘s-avonds maar ook overdag. Wel kunnen er slechts duo’s tegelijk spelen en daarom is een melding bij Chris noodzakelijk.

ROTO COMPETITIE
Zodra het weer mag zullen we direct weer verder gaan met de RoTo. Waarschijnlijk zal het nodig zijn om op 2 avonden per week te gaan spelen maar wel zoveel mogelijk zo dat een team maar één keer per week hoeft te spelen, maar ook hierop kunnen wel uitzonderingen volgen. Als er duidelijkheid is zullen er direct nieuwe data worden vastgesteld en aan de deelnemers worden doorgegeven.

NTTB COMPETITIE
Naar verwachting zal de najaarscompetitie toch verder worden afgewerkt ook als deze tot in januari zou doorlopen, dus ook met promotie en degradatie en vrijwel aansluitend zal dan de voorjaarscompetitie 2021 aanvangen.
De opgelegde boete in de najaarscompetitie komen te vervallen, dus geen sancties voor de teams die zijn teruggetrokken. Ze kunnen echter aan deze najaarscompetitie niet meer meedoen.

CONTRIBUTIES
Eind september zijn de betalingsuitnodigingen voor de contributies gemaild. Het is jammer te constateren dat er nog veel leden zijn die hier nog geen gevolg aan hebben gegeven. Binnen enkele dagen kunnen ze een herinnering verwachten, maar ik zou zeggen: wacht daar niet op als je het nog moet overmaken.

JESSE DOES
Ingrid Hoek en Jan Does (jr) zijn de trotse ouders geworden van zoon Jesse. Op 6 november om 01.01 uur (één over één) kwam Jesse, gezond en wel met een gewicht van 3340 gram, ter wereld. Het kan haast niet anders dan dat zijn genen behept zullen zijn met tafeltennistalent. Ga maar na: een moeder die in team 1 van TOV speelt, een vader die ook heel verdienstelijk een bal weet te raken, een opa die al jaren het gezicht van TOV bepaalt en ook jaren voorzitter van TOV  was. Twee ooms die prima kunnen tafeltennissen, één daarvan speelt al jaren op landelijk 3e divisie niveau. Dat is dus in de lijn van de vader.
Van de familie van Ingrid is mij minder bekend, alleen dat zij wel regelmatig meedoen aan onze toernooien.
Het belangrijkste is natuurlijk dat het goed gaat met de baby. En of hij ooit een tafeltennisbat in zijn handen zal nemen zullen we gewoon moeten afwachten. Misschien
wordt het handbal of gewoon curling…. wat dan ook, dit is hij….

Zo dat was weer wat er te melden valt en tot een volgende keer, zullen we maar zeggen.

Tom Braams