CORONA….CORONA
Vorige week uitte ik al mijn somberheid over het doorgaan van de diverse competities. Daarvoor hoefde je geen helderziende te zijn en werd het op dinsdag bewaarheid.
Het was dan ook de aanleiding van de mail van voorzitter Chris Andree die ik onderstaand nog maar even herhaal:

 

Beste TOV’ers,
Na de persconferentie van vanavond heeft het bestuur kort overlegd wat de aanscherping van de maatregelen voor ons betekent. 
Duidelijk is dat de competitie wordt stilgelegd.
Sporten op individuele basis is toegestaan. Wat dit betekent voor onze georganiseerde activiteiten is nog voor interpretatie vatbaar. Het bestuur heeft daarom besloten een duidelijke lijn te trekken:

  • alle gezamenlijke activiteiten worden met onmiddellijke ingang stilgelegd tot en met 31 oktober; dit geldt voor de maandagavond, voor tafeltennis overdag op woensdag, voor de jeugdsoos en de training op vrijdagavond, en voor de Roto
  • individuele duo’s kunnen zich bij mij melden als zij willen spelen; een sleutel is na toestemming af te halen bij één van de bestuursleden (of bij Hotel Sea You)
  • er zullen op enig moment niet meer dan 4 personen tegelijk kunnen spelen
  • het hygiëne- en schoonmaakprotocol van de zaal blijft van kracht
  • we bekijken op woensdag 28 oktober wat de situatie dan is en hoe we verder gaan; dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat het kabinet besluit
Met vriendelijke groet,
Chris Andree, voorzitter TOV

GROTE CLUBACTIE
Er kunnen nog steeds loten worden gekocht. Dat kan via het logo van de Grote Clubactie op de homepage.
ROTO COMPETITIE
Tot nader order uitgesteld.
NTTB COMPETITIE
Wat hiermee zal gebeuren is nog niet duidelijk. Het wachten is op de mededelingen van de bond en zal uiteraard ook afhangen van de duur van de nieuwe coronamaatregelen. Er werden nog een viertal wedstrijden gespeeld deze week.
De resultaten van de diverse teams staan hieronder

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 42
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
S’670 1 – TOV 1  2 F  4 – 1  Jos 1, Michiel 0
Een hoopvol begin met de winst van Jos maar S’70 maakte gelijk ten koste van Michiel. Ook de dubbel-vervangende partij verdween in de zak van de thuisclub. De laatste 2 partijen gingen ook verloren, maar beide in 5 games met gamestanden die minimaal waren.
TOV 2  niet gespeeld  3 L     Jan, Ruud, Chris
Team 3 teruggetrokken
ATTC 6 – TOV 4  5 K  3 – 2  Rob 1, Chantal 0 + extra partij
Een uitslag die evengoed andersom had kunnen zijn.
Team 5 teruggetrokken      
TOV 6 niet gespeeld  6 G    Dick, Caroline
 —
S’70 4 – TOV 7
TOV 7 – Docos 10
 6 F 1 – 4
5 – 0
 Tom 1, Arnold 2 + extra wedstrijd
Arnold 2, Tom 2 + extra wedstrijd
We moesten deze week zowel op maandag als op dinsdag spelen. Dat ging succesvol, maar juist nu we door deze twee mooie winstpartijen de weg naar boven lijken te hebben gevonden is de competitie afgeblazen. Jammer!