CORONA….CORONA
Ik ben somber gestemd over het vervolg van de diverse competities. De enorme toename van besmettingenzou wel weer tot een lock down kunnen leiden. Vooralsnog gaan we er maar vanuit dat de geplande wedstrijden gewoon zullen doorgaan. Mocht daar verandering in komen dan zal ik dat per e-mail aan jullie melden.
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Zoals we hebben kunnen lezen in de mail van Maaike (secretaris) gaat deze niet door op 14 oktober. De reden is vanzelfsprekend de onrustbarende toename van Corona besmettingen.
GROTE CLUBACTIE
Het niveau van vorig schijnt bereik te zijn. Dat is natuurlijk wel mooi , maar we moeten er ruim overheen! Dus: nog geen loten gekocht??? Kom op; doe het nu, het gaat zo makkelijk via de link op de home page.
ROTO COMPETITIE
Voor donderdag 15 oktober staan de volgende wedstrijden op het programma:
Berok (Bert Sargentini, Okker Parlevliet) – Tokaja (Toine Nooijen, Karin Machielse, Jack Stuifbergen)
De Recreanten (Lenie v Dijk, Wim Dekker, Theo Valk)– Backspin (Ted v.d. Ploeg, Ingrid v. Wijk)
G&G (Gerda Geerlings, Annette Geerlings) – De Herintreders (Patrick Vink, Richard v. Egmond)

“Huishoudelijke” mededelingen
Er is de komende week maar 1 thuiswedstrijd op dinsdag voor team 7. Het aanstellen van een zaaldienst is dus overbodig.
wijzigingen op het competitie programma
Team 7: S’70 4 – TOV 7 verzet naar 12 okt (was 5 okt)
ALGEMENE BESCHOUWINGEN NTTB TEAMS
TOV scoort 13 punten in 4 wedstrijden en krijgt er 7 tegen. Een positief saldo dus. Dat is voor het eerst deze competitie. We moeten gewoon even op gang komen, dàt is het natuurlijk!

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 41
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Scylla 2 – TOV 1  2 F  2 – 3  Jos 1, Michiel 1 + extra partij
De tweede overwinning op rij! Gaat het toch nog goed komen? Geen eenvoudige overwinning want er waren liefst 3 van de 5 partijen die in een 5e game eindigden. Zowel Jos als Michiel wonnen van dezelfde tegenstander maar verloren beiden van de andere speler waarbij Michiel heel ver kwam, maar in de 5e game met de stand 12-10 nipt verloor
TOV 2 – Docos 5  3 L  5 – 0   Ruud 2, Jan 2+ extra partij
Gemakkelijke overwinning lijkt het. Drie partijen in  3 games en de twee andere in vieren. Zou reden zijn om het te vieren, maar het virus maakte feesten onmogelijk (was iedereen daar maar van doordrongen…)
Team 3 teruggetrokken
Scylla 5 – TOV 4  5 K  2 – 3  Rob 2, Chantal 0 + extra partij
Jammer dat Chantal niet tot scoren kwam. In haar eerste partij kwam ze er niet aan te pas. maar in de tweede pot had ze wel degelijk kansen. Er waren 5 games voor nodig om haar met lege handen te laten. Rob won gedecideerd zijn beide partijen. Het “dubbel” (wat geen dubbel meer is) werd ook een prooi voor TOV maar ook daar waren 5 games voor nodig.
Team 5 teruggetrokken      
Vriendenschaar 8 – TOV 6  6 G  3 – 2
 Dick 1, Caroline 1
 Gouda…niet gauw daar…, aldus het begin van zijn verslag van Dick in het gastenboek. In zijn onnavolgbare stijl en ongebreidelde fantasie weet hij weer eens een stuk met hoog humorgehalte uit de losse pols te schudden. Was die pols bij het spelen ook maar even los, dan had hij al wel meer overwinningen op zijn conto kunnen schrijven. Wel lezen allemaal!
TOV 7   6 F    
 Doordat Arnold zo nodig vakantie moest vieren in het noorden des lands, werd de wedstrijd voor deze weel uitgesteld. Gevolg: de komende week speelt TOV 7 op maandag uit in Woubrugge en op dinsdag thuis. Twee dagen achtereen, dat wordt een uitputtingsslag…

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
MA 12 okt
S ’70 1 – TOV 1
ATTC Evo-Repro 6 – TOV 4
 ATTC Evo-Repro 10 – TOV 6
S ’70 4 – TOV 7
DI 13 okt
TOV 7 – Docos 10
DO 15 okt
Roto competitie. Zie boven voor het programma
NB) Gezamenlijk schoonmaken (ontsmetten) volgens de lijst !!!
VR 16 okt 
Reflex (L) 5 – TOV 2