CORONA REGELS OPVOLGEN DOOR IEDEREEN
Het was de eerste week na de intrede van de vernieuwde Corona-regels. Er werd massaal gezondigd ook tegen de al langer bestaande reglementen. Daar moeten we met z’n allen wat aan doen. Ik hoef niet uit te leggen wat de gevaren zijn. Wat er zoal fout ging:
de ventilatie in de zaal, het schoonmaken van de tafel waarop je speelde, gesloten kantine (ook voor koffie en thee), juiste looproute door de zaal en de opstelling van de tafels bij competitie wedstrijden. Het team dat zaalwacht heeft zorgt voor de juiste opstelling van de tafels en afscheidingen en zorgt na afloop voor de ontsmettingen volgens de lijst.
GROTE CLUBACTIE
Het loopt aardig als ik de berichten van Chris in het gatenboek lees, maar er zijn er nog velen die nog moeten kopen. Doe het nu, ja nu gelijk, anders vergeet je het weer!
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Op woensdag14 oktober is de ALV. De uitnodigingen zijn gemaild
ROTO COMPETITIE
De komende week zijn geen wedstrijden.
NTTB COMPETITIE
Omdat team 5 het verder spelen in de competitie te risicovol vond hebben zij ervoor gekozen om zich uit de competitie terug te trekken. Daardoor zijn we nu nog maar met 5 teams actief in de competitie.

“Huishoudelijke” mededelingen
Er is de komende week maar 1 thuiswedstrijd op dinsdag voor team 2. Het aanstellen van een zaaldienst is dus overbodig.
wijzigingen op het competitie programma
Team 7: S’70 4 – TOV 7 verzet naar 12 okt (was 5 okt)
ALGEMENE BESCHOUWINGEN NTTB TEAMS
Toch weer een nadelig saldo, al wordt het iedere week wel beter. Nu haalden de TOV team samen 11 punten, maar moesten 14 punten incasseren.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 40
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Taverzo 3  2 F  4 – 1  Jos 1, Michiel 2 + extra partij
Een ruime overwinning, dat werd tijd! Het wedstrijd formulier bekijkend, denk ik dat het misschien wel iets geflatteerd was als ik zie dat 3 partijen in 5 games gingen die alle de kant van TOV op vielen met uitslagen in de 5e game van 23-10 en 15-13 Maar ja, het zit ook wel eens tegen.
Rijnsoever 2 – TOV 2  3 L  4 – 1   Chris 0, Jan 1
De tegenstanders zijn twee bekenden van TOV: Jan de Haas en Aad Verkleij beiden hebben in het verleden in het TOV-huis gewoond, maar zijn bij de buurman ingetrokken. Daar was het gras zeker groener. Hoe dan ook wel een pak slaag mogen ontvangen. Jan redde de eer ten koste van Aad. Lees het meer gedetailleerde verslag van Chris in het Gastenboek.
Team 3 teruggetrokken
TOV 4 – VVV 8  5 K  4 – 1  Max 1, Chantal 2
Een vrij eenvoudige overwinning die wel te verwachten was gezien de uitslagen van VVV in voorgaande wedstrijden. Leuk dat Max weer eens meedeed.
Team 5 teruggetrokken      
TOV 6 – De Treffers 6  6 G  2 – 3
 Dick 0, Caroline 1 + extra partij
 Minimaal verlies. Als Dick in zijn 2e partij, in de 5e game wat meer geluk had gekend was het geen 9-11 geworden, maar andersom, was de eindstand ook andersom geweest
TOV 7 – Scylla 6  6 F  0 – 5  Tom 0 – Caroline 0
 Weer een forse nederlaag. Deze tegenstand was voor ons te groot. Mij ging het hoofdzakelijk om te zien of de blessure aan de linkerhiel weer “speelklaar” was en dat ging goed. Het enige lichtpuntje was dat Caroline in staat bleek om 1 game te winnen

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 06 okt 20:00
TOV 2 – Docos 5

VR 09 okt 20:00
Scylla 2 – TOV 1
Scylla 5 – TOV 4
Vriendenschaar 8 – TOV 6