Keek Op De Week wk 37

     KEEK OP DE WEEK (KODW) is een rubriek die tijdens het competitie seizoen wekelijks verschijnt met hoofdzakelijk de resultaten van de diverse teams in de competitie, maar ook andere zaken kunnen aan de orde komen.

Deze week nog geen competitie resultaten want het gaat maandag pas beginnen. Omdat er nog wat andere zaken zijn die jullie aandacht vragen beginnen we nu alvast.

Einde Verhaal…
Op 12 maart maakte ik in het gastenboek een verslag van onze wedstrijd tegen Docos en de laatste zin daarvan was: …in die partij kwam ik na 8-11 en 10-12 achter, bijna hopeloos dus, maar met 11-3 en 11-7 kwam ik terug in de wedstrijd en dan die laatste game, zo veel kansen en evenzovele missers het werd gewoon 10-12 en dus Einde Verhaal. Dat “einde verhaal” kreeg een dubbele betekenis want het betekende het einde van het seizoen omdat Corona losbarstte… (Tom Braams)

RoTo competitie
Nu zijn we alweer een tijdje op maandagavond en woensdagmorgen bezig met onze sport. Ook zijn er al een paar rondes van de RoTo competitie gespeeld. De RoTo competitie kent na jaren van deelname stilstand weer een opleving want waar we steeds met 10 teams de strijd aangingen, zijn het er nu 13. Er zijn dus diverse nieuwe deelnemers die, voor zover ik dat kan inschatten, er wel lol in hebben. Verder zijn ook twee leden teruggekeerd in de TOV-moederschoot die samen het RoTo team met de naam “De Herintreders” vormen. Ik dacht dat dit wel een ludieke naam was voor Patrick Vink en Richard van Egmond.
Een noodzakelijke wijziging is dat de handicap van nieuwe deelneemster Ingrid van Wijk met directe ingang is gewijzigd van groep E in groep F. Het zal haar wat meer “armslag” bieden.
De uitslagen van de wedstrijden die deze week zijn gespeeld zijn te vinden op senioren>RoTo competitie> programma, uitslagen en standen.
Het was altijd de gewoonte dat de RoTo competitie stil stond als de NTTB competitie gespeeld werd. Omdat er meerdere RoTo teams zijn waarvan de spelers niet aan de NTTB competitie meedoen zijn er voor deze teams onderling toch diverse wedstrijden vastgesteld, dit om zeker te zijn dat de competitie tijdig kan worden afgerond.
Het programma voor de RoTo van aanstaande donderdag is als volgt:
Berok: Bert Sargentini, Dick Verbeek (inv) – De Recreanten: Wim Dekker, Tom Braams (inv)
G&G: Gerda Geerlings, Arnold Geerlings (inv) – Tokaja: Karin Machielsen, Jack Stuifbergen, Toine Nooyen
Backspin: Ted v.d. Ploeg, Ingrid v. Wijk – De Herintreders: Richard v. Egmond, Patrick Vink

NTTB competitie
Voor het eerst sinds vele jaren bleek het niet mogelijk om een jeugdteam te formeren. Een grote teleurstelling, zeker voor de jeugdcommissie, die er alles aan heeft gedaan om een team op de been te brengen, maar helaas zonder resultaat. Er ligt een grote uitdaging voor de jeugdafdeling om dit eenmalig te laten zijn en weer spelers te vinden/opleiden.

De seniorenteams in de NTTB competitie gaan de komende week van start en het programma van de diverse teams is als volgt:
Maandag 14 sep:
NTTV Nieuwkoop – TOV 1(Michiel v.d. Klugt, Jos de Kremer, Ingrid Hoek)
Dinsdag 15 sep:
TOV 5  (Ary Hoogeveen, Bert Sargentini) – Rijnsoever 6
Scylla 7 – TOV 6 (Caroline Valk, Dick Verbeek)
TOV 7(Arnold Geerlings, Tom Braams) – ATTC 11
Vrijdag 18 sep:
Avanti 1 – TOV 2 (Jan Does, Ruud Hoogeveen, Chris Andree)
ATTC 9 – TOV 4 (Chantal de Haas, Rob Langelaan, Max Pastoors)
NB) TOV 3 is teruggetrokken.

Gastenboek
Als je iets te zeggen hebt of je wilt wat kwijt over competitie of je wilt een verslag(je) doen over een wedstrijd… ga naar het gastenboek op de website (ttvtov.nl) en doe je verhaal! Je kunt ook reageren op verhalen van anderen.

Corona
De belangrijkste Corona-regels, behalve de 1,5 meter afstand, zijn:
1) Bij binnenkomst handen ontsmetten. Ontsmettingsmiddel staat direct bij binnenkomst links op de tafel.
2) Op dezelfde tafel ligt de presentielijst die door allen moet worden ingevuld.
3) De kleedkamers/douches zijn buiten gebruik. Alleen jack/jas kunnen er worden opgehangen en sportschoenen worden aangetrokken.
4) In de kleedkamers mag slechts 1 persoon aanwezig zijn.
5) Spelers komen in sportkleding en gaan daarmee ook huiswaarts.
6) Dubbelspel is voorlopig niet toegestaan

Dat is het voor deze week.
Groet Tom Braams
(reacties op de inhoud van het bovenstaande graag in het gastenboek)