In memoriam Henk van Dijk

Deze week bereikte ons het droeve bericht dat na een kort ziekbed Henk van Dijk op 69-jarige leeftijd is overleden.
Henk was in diverse rollen actief binnen TOV, vanuit de overtuiging dat je als lid van een vereniging ook vrijwilligerswerk hebt te doen. Hij bekleedde het voorzitterschap van december 1997 tot februari 2003 en was lid van de Club van 50.  Nadat hij het spelen moest opgeven vanwege een onwillige enkel, liet hij nog regelmatig zijn goedlachse gezicht zien. Via zijn vrouw Lenie bleef hij verbonden met de TOV-familie en kon hij bij gelegenheid met ons genieten van een goed glas Leffe. Ook achter de bar en BBQ stond hij zijn mannetje. Wij zullen hem missen.
Wij wensen zijn vrouw Lenie en hun kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur van TOV,
Chris Andree, voorzitter

(klik op afbeeldingen voor grotere weergave)