Michiel v.d. Klugt is gisteren ( 21-1-2020) clubkampioen 2020 geworden. In de finale versloeg hij Peter de Haas afgetekend met die keer 11-7. In de halve finale bleef hij ook Ingrid Hoek de baas al waren daar 4 games voor nodig. Ook in zijn poule bleef hij ongeslagen en stond zijn tegenstanders slechts twee keer een vierde game toe.

Beker en bloemen voor kampioen Michiel v.d. Klugt
Aan het kampioenschap werd door 15 spelers deelgenomen. Vooraf waren dat er 16, het ideale aantal want dan zou er in 4 poules van 4 gespeeld kunnen worden en zou er ruimte zijn voor een tussenronde waarbij de als 2e geëindigde spelers nog en mogelijkheid zouden hebben om verder te komen. Het liep echter anders. De afzegging 2 uur voor de aanvang kon nog opgevangen worden, maar helaas was er ook een speler die zonder bericht wegbleef waardoor het toernooi moest worden omgegooid en werd er gespeeld in 3 poules van 5 spelers.
De poules werden gewonnen door Michiel v.d. Klugt, Chris Andree en Peter de Haas. Ingrid Hoek completeerde, als beste 2e, het viertal die de halve finale ingingen. Zoals gezegd won Michiel van Ingrid en Peter versloeg Chris. Beide wedstrijden werden beslist in 4 games,
Het was al half twaalf toen de finale partij kon beginnen