Dat wordt een korte Keek deze week want er waren maar 3 teams die moesten spelen in deze zogenaamde “rustweek”. Nou! rust is er in de tafeltenniswereld nauwelijks. In onze afdeling is veel tumult ontstaan over de huidige competitie indeling. Daar weten wij van mee te praten met verre uitwedstrijden en vooral met avonden waarop maar 1 of 2 teams tegelijk thuis speelden. Dat het niet eenvoudig is om  rekening te houden met de, ongetwijfeld vele, verzoeken is voorstelbaar, maar anders is het als vrijwel alle verzoeken worden genegeerd. Hopelijk gaat dat voor de voorjaarscompetitie beter worden.

“Huishoudelijke” mededelingen
Bardienst komende week:
Dinsdag 12 november – Caroline Valk-v. Zoelen
Wijziging invalbeperkingen:
TOV 5: Ary Hoogeveen mag alleen in team 4 invallen als Max Pastoors dan ook speelt
TOV 5: Bert Sargentini mag niet invallen in team 4
TOV 4: Rob Langelaan mag niet invallen in team 5
wijzigingen op het competitie programma:
geen

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 45  voor de game-uitslagen van alle wedstrijden ga naar TTapp… klik hier als je op TTap bent, kan je op het icoontje voor de datum klikken om op andere data te kijken.
SENIOREN TEAMS
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Pijnacker 2  2 G   4-1  Ingrid 1, Jos 2 + dubbel
 Vorige week zei ik dat een ruime winst op Pijnacker dringend gewenst was en zie mijn wens werd verhoord. Veilig is het team nog niet, want er wachten nog twee tegenstanders. Eerst laagvlieger Scylla, dat de komende week 3 wedstrijden speelt. Een gevolg van ongebreideld verzetten van wedstrijden. Vrijdag speelt TOV uit tegen de Leidenaren. Dat zou ook een ruime winst moeten kunnen opleveren. Als laatste wedstrijd speelt TOV thuis tegen Salamanders, voor welke wedstrijd ook al een verzoek binnenkwam om te verzetten…
Rijnsoever 7 – TOV 6  6 J  5 – 0  Caroline 0, Dick 0
 Lees het verhaal van Dick in het gastenboek. Informatief maar toch leuk…
TOV 7 – Docos 11  6 I  1 – 4  Arnold 0, Tom 1
Evenals team 6 draagt dit team de rode lantaarn. Docos is een kamploenskandidaat, maar ik denk dat ze het niet zullen redden. We hadden niet veel in te brengen, hoewel ik toch nog een puntje kon afsnoepen. Saillant detail: alle wedstrijden werden in 3 games gespeeld!

PROGRAMMA KOMENDE WEEK

MA 11 nov
Reflex (L) 8 – TOV 5

DI 12 nov
 TOV 2 – Reflex (L) 3
 TOV 3 – Spinmill 1
 TOV 7 – ATTC Evo-Repro 13
bardienst:  CAROLINE VALK

VR 15 nov
S
cylla 4 – TOV 1
ATTC Evo-Repro 7 – TOV 4
TOV 6 – Docos 13

ZA 16 nov           
Jeugd Papendrecht 1 – TOV 1
rijden/begeleiden: FAM DUTRUEL