Europese Jeugd Top 10 in Noordwijk!

Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober wordt in de sporthal Duinwetering Noordwijk de Europese Jeugd Top 10 gehouden. Veertig jongens en meisjes zullen in twee leeftijdscategorieën (junioren en kadetten) tafeltennissen voor de winst. Tijdens dit weekend zal er in een aantal neven evenementen ook aandacht zijn voor andere doelgroepen.

– Op vrijdagmorgen (11:00 – 12:45 u) geeft Bettine Vriesekoop een presentatie en clinic voor ouderen (55+). lees verder.

– Op zaterdag is er aandacht voor paratafeltennis door middel van een demonstratie en een clinic.

– Op zondag zal een scholierentoernooi georganiseerd worden voor basisschool leerlingen van groep 5, 6 en 7.

In het kader van de Europese Jeugd Top 10 die in oktober in Noorwijk zal worden gehouden werd donderdag 15 mei, in de zaal van TOV, door omroep BO een interview gehouden met coryfee Bettine Vriesekoop. Klik HIER voor het interview.