Info scholierentoernooi tijdens de EK jeugd voor scholieren van Noordwijkse basisscholen.
Klik op de afbeelding voor grotere weergave

   

Scholierenkampioenschap tafeltennis van Noordwijk
Tijdens de Europese Jeugd Top-10 Tafeltennis worden op zondag 6 oktober 2019 de scholieren-kampioenschappen tafeltennis van Noordwijk georganiseerd in de Sporthal Duinwetering in Noordwijk.
Inschrijven kan via www.tafeltennis.nl/scholierentoernooinoordwijk. Deelname is gratis.

Voorbereiding bij tafeltennisvereniging T.O.V.
Neem je deel aan het scholierenkampioenschap en wil je vast wat tips en trucs leren, dan kan dat bij tafeltennisvereniging T.O.V.  Tot de zomervakantie zijn er twee mogelijkheden.

 1. De kennismakingscursus
  De kennismakingscursus wordt gegeven op de woensdagmiddag van 17.00 – 18.00.

  Data: 28 augustus, 4, 11, 18, 25 september en op 2 oktober. Deelname is gratis voor deelnemers aan het scholierentoernooi. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen. Zie hieronder.
  Opgeven: stuur een mailtje met je naam, contactgegevens en geboortedatum naar tovjeugd@gmail.com ter attentie van Chantal de Haas.
 1. Vrij spelen
  Op woensdag van 18.00 tot 19.00 is er gelegenheid om vrij te spelen.
  Deelname is gratis voor deelnemers aan het scholierentoernooi
  Opgeven: stuur een mailtje met je naam, contactgegevens en geboortedatum naar tovjeugd@gmail.com ter attentie van Chantal de Haas.
  Lid worden van tafeltennisvereniging T.O.V.
  Heb je door de kennismakingscursus of het vrij spelen de smaak te pakken gekregen, word dan lid van tafeltennisvereniging T.O.V.  Er zijn trainings- en speelmogelijkheden op maandag, woensdag en vrijdag. Het lidmaatschap kost het eerste jaar maar € 40,00 per 6 maanden.
  Gedetailleerde informatie vind je op onze website: www.ttvtov.nl
  Je kunt voor informatie ook contact opnemen met de jeugdcoördinator van T.O.V., Chantal de Haas. Stuur een mailtje met je naam, contactgegevens en geboortedatum naar tovjeugd@gmail.com