Categoriearchief: RoTo

Op donderdag 27 februari zijn de laatste drie wedstrijden van de kwalificatie ronde voor de RoTo gespeeld
De uitslagen waren: Chrido – G&G 6 – 4 |  Berok – Cardic 7 – 5 | De 2 J’s – Protest Team 7 – 4.. Hiermee zijn de deelnemers voor resp. de finalepoule en de poedelpoule bekend:
Finale Poule: DE KAATJES, ROES, CARDIC, PROTEST TEAM, DE 2 j’S
Poedel Poule: HAASNIET, BEROK, G&G, CHRIDO, DE RECREANTEN.
De persoonlijke resultaten, belangrijk voor een eventuele aanpassing van de handicaps zijn:
De gele en rode gekleurde namen hebben dus een aanpassing gekregen volgens het reglement. +65 % stijgt een groep en -35% daalt een groep. 
De spelers van groep G konden niet naar een andere groep en daarom is de handicap van groep G in zijn geheel met 1 punt verhoogd.

Het programma en de handicaps staan genoemd op de pagina “Play Offs” bij “RoTo competitie” onder hoofdstuk “competities”
Op 30 april gaan we beginnen met de play offs.

 

De Kaatjes zijn geplaatst voor de finale ronde in de RoTo competitie

Voor de Kaatjes was het gisteren alweer de laatste wedstrijd van de voorronde. Ondanks de nipte nederlaag tegen Cardic hebben zij een riante voorsprong opgebouwd en kunnen dus niet meer worden ingehaald door de concurrentie. De meeste andere teams hebben nog 1 of 2 wedstrijden te gaan, maar kunnen de achterstand dus niet meer overbruggen.
Wel is de strijd om de overige 4 plaatsen in de finale poule nog in volle gang. in de wetenschap dat per wedstrijd maximaal 10 punten kunnen worden gescoord heeft dus ieder team nog kans, al is het voor enkele teams alleen maar theoretisch.
Ga naar de RoTo pagina voor de huidige stand

De ontknoping  van de RoTo van dit seizoen kwam op de  laatste speelavond (23mei). Zowel De 2J’s als Chrido hadden kansen en moesten onderling uitmaken wie met de titel en de bijbehorende prijzen aan de haal zouden gaan. De wedstrijdleiding had het niet beter kunnen programmeren. Vooraf was het gegeven dat Chrido minimaal 8 punten nodig had voor het kampioenschap. Het werd 4 – 9 en daarmee bleef Chrido  1 punt voor op De 2J’s en 2 punten op Haasniet. Minimaal verschil dus maar voldoende voor de eerste prijs.

winnaars Chrido: Chris Andree(l) en Jan Does
De poedel ronde werd met ruim verschil gewonnen door de Kaatjes.
De inschrijving voor de 29e editie is open.