Categoriearchief: Algemeen

Op woensdag 17 maart heeft ons het droeve bericht bereikt dat Elly Verkade is overleden.

Elly is als bestuurslid en spelend lid in 2019 om gezondheidsredenen teruggetreden en benoemd tot lid van verdienste. Haar gezondheidstoestand liet niet toe dat zij zich nog veel op de vereniging kon laten zien, maar vergeten was zij niet. Daarvoor heeft zij teveel betekend voor TOV.

Met bewondering hebben wij gezien hoe Elly de afgelopen jaren dapper en volhardend is omgegaan met de een na de andere tegenslag en zich toch heeft ingezet als spelend lid, als penningmeester, en als vrijwilliger bij allerlei evenementen.

In al haar bescheidenheid was Elly altijd beschikbaar en heeft zij veel bijgedragen aan ons verenigingsleven.

Wij leven mee met Sjaak en haar kinderen.

Namens het bestuur,
Chris Andree, voorzitter

(klik onderaan de foto voor de verdere tekst van de kaart)
Kaart Elly

Beste TOV’ers,

Namens het bestuur van TOV wens ik jullie en je dierbaren een gezond en voorspoedig 2021 toe. Los van alle overige perikelen heeft het afgelopen jaar vooral het verenigingsgevoel een flinke knauw gekregen. Zoals het er nu uitziet, gaat het ook nog wel enige tijd duren voor we weer gezamenlijke activiteiten op touw kunnen zetten. Hopelijk kunnen we op afzienbare termijn in ieder geval weer in klein verband een balletje slaan. Voorwaarde daarvoor is wel dat de binnensport weer beoefend mag worden. Onze inschatting is dat het er deze maand nog niet van komt. Mocht dit wel zo zijn, dan zijn we er klaar voor en pakken we de activiteiten van voor deze lockdown weer op.

Hoe gek het ook klinkt, 2020 was voor TOV in financieel opzicht geen slecht jaar. Nauwelijks opzeggingen, iedereen heeft braaf de contributie betaald, en er was steun van overheid en huurbaas. Gezien de onzekerheid over het einde van de huidige winterslaap heeft het bestuur besloten de inning van de contributie uit te stellen tot het moment dat er meer duidelijkheid is over de hervatting van onze activiteiten. We gaan in ieder geval rekening houden met de periode dat we als vereniging geen tegenprestatie aan jullie hebben kunnen leveren.
Wees voorzichtig en zorg voor elkaar. Ook in klein verband kan het gezellig zijn.
Met sportieve groet,
Chris Andree, voorzitter

HEMA doneert 1 cent voor iedere Euro die wordt besteed

Sinds deze week (half november 2019) staat TOV ingeschreven bij de nieuwe actie van de HEMA in Noordwijk!
Dat betekent dat je voor elke euro die je bij de Hema besteedt 1 cent kunt doneren voor TOV. Dit kan je bij de kassa aangeven. Eenvoudiger kan je TOV bijna niet steunen. Het kost je niets en het levert TOV weer wat inkomsten op.
Dus… steun TOV door bij de Hema met deze actie mee te doen en….. vraag je familie, kennissen en buren om TOV op deze manier ook de steunen.