Categoriearchief: Geen categorie

team indeling voorjaar 2022

Klas 3 poule J


Klas 3 poule G
Ingrid, Michiel Jan, Ruud
A) TOV 1 vr 20.15 A) Reeuwijk 1 do 20.00
B) Salamanders 5 ma 20.15 B) Spinmill 1 do 20.00
C) HTTV-070 2 di 20.00 C) Play Fair 3 vr 20.00
D) DHC 2 vr 20.00 D) TOV 2 di 20.00
E) Reflex (L) 3 vr 20.00 E) Reflex (L) 2 ma 20.00
F Pingwins 4 wo 20.00 F) Scylla 3 vr 20.00
Klas 3 poule I Klas 5 poule H
Chris, Peter Maaike, Chantal, Rob, Ary
A) TOGB 5  vr 20.15 A) TOV 4 vr 20.15
B) DOING 2 di 19.45 B) Scylla 4 vr 20.00
C) Salamanders 3 ma 20.15 C) ATTC 5 vr 20.00
D) TOV 3 di 20.00 D) VVV 7 do 20.15
E) HTTV-070 1 ma 20.00 E) HTTV-070 4 di 20.00
F) Smash(M) 3 vr 20.00 F) Taverzo 7 do 20.00
Klas 6 poule E  
Arnold, Dick, Tom
A) Pecos 1 vr 20.00
B) De Treffers 4 do 20.00
C) ATTC 8 vr 20.00
D) TOV 5 di 20.00
E) Rijnsoever 7 vr 20.00
F) Reflex 6 vr 20.00

 

foto’s schoonmaak 27/11/21

Maaike heeft geschreven op 27 november 2021 om 21:25
Vandaag was de grote schoonmaak van onze accommodatie. En met recht was het GROTE SCHOONMAAK want het was ontzettend stoffig en vuil in de zaal. Met 9 man/vrouw is deze mega klus in één dag geklaard. Professioneel aangepakt met rolsteiger om plafond en wanden van alle spinrag en stof te ontdoen. Alle stoelen, tafels en schermen zijn schoongemaakt en de kleedkamers en de kantine/keuken zijn goed onderhanden genomen. Dus alle leden kunnen weer genieten van tafeltennis in een schone zaal!
Bij deze dus hartelijk dank aan Nellie, Heleen, Lydia, Marijke, Ton, Rob, Jan en Chris!
En niet te vergeten Maaike zelf natuurlijk!
Klik op foto’s voor grote weergave.
       

       

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend hoe wij met de nieuwe corona maatregelen zullen omgaan. Daar volgt uiteraard nog wel verdere informatie over.
In de competitie zijn deze week de laatste wedstrijden gespeeld, dus die is net op tijd klaar, in ieder geval voor TOV, want er zijn geen play-off wedstrijden voor ons. In andere poules wel maar dat is een probleem voor de NTTB.
Ondanks de huidige lockdown moeten de competitieteams voor de voorjaarscompetitie 2022 al worden ingeschreven. Dit moet vòòr 17 december aan de bond zijn opgegeven. Normaliter wordt altijd uitgegaan van dezelfde teams als voorheen. Nu echter zijn er een aantal twijfelgevallen die wel tijdig  opgelost moeten zijn.

Nu het overzicht van de laatste competitiewedstrijden.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 47
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2  2 E  3 – 2  Ingrid 0 , Michiel 2
De Treffers 3 – TOV 1 2 E  0 – 5  Ingrid 2, Michiel 2 + winst dubbel

Een speler van Docos moest na het spelen van de eerste partij tegen Michiel verder opgeven wegens een blessure. Zijn tweede partij en het dubbel werden reglementair punten voor TOV
Team 1 speelde deze week2wedstrijden en de tweede leidde tot de maximale winst van 0 – 5 voor TOV. In totaal dus 8 punten voor team 1, maar ondanks het mooie resultaat is degradatie een feit.

TOV 2 – TTVN Nieuwkoop 1  3 I  2  – 3   Ruud 1, Jan 0 + winst dubbel
Winst op mede-degradatie kandidaat was niet nodig zo blijkt uit onderstaande stand. Rijnsover is gedegradeerd en TOV blijft in de 3e klas, als was het nipt!

Combat 3 – TOV 3  3 H  4 – 1  Chris 1, Chantal (inv) 0
Nadat Peter de Haas al in het begin van de competitie een blessure aan de arm opliep moest er een invallersprogramma worden opgesteld. Dat is gelukt!
Dankzij het terugtrekken van het team van Vriendenschaar bleef het team vrij van degradatiegevaar . Misschien maar goed ook….

Verslag in gastenboek: Met Chantal onderweg….. lees verder

TOV 4  6 F   Arnold, Dick, Tom 
Dit team was al uitgespeeld omdat het de vorige week 2 wedstrijden gespeeld had. Een derde plaats is zeker geen slechte klassering
REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
Docos 7 – TOV 1
5 A  7 – 3 
 Maaike 0 , Rob 2 , Ary 1
Ook in deze poule was e een team teruggetrokken, maar het team bleef op eigen kracht duidelijk 5e klasse met een mooie 3e plaats.
verslag in gastenboek: afgelopen dinsdag moest team 1 trio aantreden… lees verder

Uiteraard geen programma voor deze week.

Er staan diverse activiteiten gepland zoals je kunt zien rechts op de pagina. Het is niet helemaal te overzien welke al dan niet doorgang kunnen vinden in verband met Corona reglementen. Wat vooralsnog wél door zal gaan zijn de clubkampioenschappen en de RoTo competitie. Voor de overige evenementen zullen wij iedereen wel op hoogte houden.
Wat de NTTB competities betreft zijn er onderstaand weer de resultaten van de vorige week. De competities lopen weer op zijn eind want in de komende week spelen de teams de laatste wedstrijd. Duo team 4 is zelfs al klaar.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 46
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – SETT 1  2 E  1 – 4  Ingrid 0 , Michiel 1

Ondanks dat dit team de komende week 2 wedstrijden moet spelen, is het doek al gevallen en degradatie een feit, Zelfs al zouden beide wedstrijden maximaal gewonnen worden zijn 10 punten niet toereikend want er degraderen 2 teams. De tegenstanders zijn resp. Docos en De Treffers. Gezien de standen zouden nog wel wat punten gescoord kunnen worden.

Scylla 3 – TOV 2  3 I  2 – 3   Ruud 2, Jan 1 + winst dubbel
Deze welkome winst geeft ietsje meer lucht. In de wetenschap dat dinsdag TTVN op bezoek komt en dat Rijnsoever uit tegen koploper Pecos speelt lijken de kansen op handhaving wel wat toegenomen. Het heft in eigen hand nemen is aan te raden dus gewoon winnen van TTVN!

TOV 3 – DOING 4  3 H  1 – 4  Chris o, Jan (inv) 1
De komende week wacht de uitwedstrijd tegen Combat in Bleiswijk, de koploper dus. Gelukkig is dit team gevrijwaard van degradatie, want anders had het er somber uitgezien. Uiteraard is er weer een verslag in het gastenboek, maar kunt ook >> klikken Lees maar
S’70 4 – TOV 4  6 F  1 – 4 Arnold 2, Tom 1 + winst dubbel
TOV 4 – Rijnsoever 7  6 F  0 – 5 Dick 0, Tom 0
Twee wedstrijden deze week met ook twee uitersten. Eerst op maandag uit naar Woubrugge. Op voorhand hadden we daar een goed gevoel over en dat kwam dan ook uit. De tweede wedstrijd was de dag erna thuis tegen kampioen Rijnsoever. Al eerder heb ik geopperd dat de Katwijkers niet in deze klasse thuishoren en dat werd dan ook pijnlijk duidelijk. Dit team is
door die dubbele wedstrijd al klaar met deze competitie. De3e plaats is stevig in handen en kan eigenlijk niet meer in gevaar komen.

REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
TOV 1
5 A  8 – 2
 Maaike , Rob , Chantal  + dubbel
Team staat op een veilige 3e plaats, maar kan sowieso niet degraderen omdat ook hier een team uit deze poule is teruggetrokken. Theoretisch zou e nog een tweede plaats inzitten, maar dan zouden de komende week een paar verrassende uitslagen moeten volgen.


PROGRAMMA DEZE WEEK:
DI  23 nov
Duo competitie
TOV 1 – Docos 2
TOV 2 – TTVN Nieuwkoop  1
Reguliere competitie
Docos 7 – TOV 1
=======
VR 26 nov
Duo competitie
De Treffers 3 -TOV 1
Combat 2 – TOV 3

Nou we zitten dus weer met stengere corona maatregelen. Persoonlijk heb ik daar geen enkel bezwaar tegen. Het zij zo, als we maar kunnen blijven tafeltennissen, nietwaar? Onze voorzitter zal ons nog wel verder informeren over de eventuele consequenties.
Graag wil ik nog even de aandacht vestigen op “data om te onthouden” aan de rechterzijkant van deze pagina..

Er is de afgelopen week weer stevig gespeeld door de competitieteams en zoals gebruikelijk hieronder een overzicht

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 45
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2  2 E    Ingrid , Michiel 

Deze wedstrijd is niet gespeeld. Was gepland voor vrijdagavond, maar om half zes ontving ik een email van de wedstrijdsecretaris van Docos dat het team niet kon spelen in verband met ziekte en een blessure…..verder onthoud ik me maar van commentaar…

Pecos 1 – TOV 2  3 I  3 – 2   Ruud 2, Chris (inv) 0
Jammer dat Jan niet kon spelen want dan was TTVN misschien wel gepasseerd maar Chris heeft zeker zijn uiterste best gedaan en was heel dicht bij een winstpunt waarbij hij in de vijfde game met 12-10 verloor. Al zijn andere game-uitslagen in deze partij werden stuk voor stuk met minimaal verschil beslecht. Ruud had tegen dezelfde tegenstander ook 5 games nodig maar wist de partij wel winnend af te sluiten. Er degradeert één team dus TOV blijft kans houden om zich te handhaven. TOV moet nog uit spelen tegen Scylla en krijgt bij de laatste wedstrijd TTVN Nieuwkoop op bezoek

TOV 3 – Smash KC 1  3 H  2 – 3  Chris 1, Ruud (inv) 1
Verslag van Chris in het gastenboek of klik hier
Chris en Ruud zijn geen teamgenoten, Ruud speelt in team 2 en Chris in team 3. Weliswaar in dezelfde klasse (3e). Deze week echter speelden beiden twee keer samen omdat de ene avond de een geen partner had en de andere avond de ander niet. Is het nog te volgen?
Ondanks dat TOV onderaan staat kan het niet degraderen omdat eerder in het seizoen een team uit de poule was teruggetrokken.
TOV 4 – De Treffers 6  6 F  4 – 1 Arnold 2, Dick 2
Dick’s verslag staat in het gastenboek maar je kunt ook hier klikken.
Als je ziet dat Rijnsoever van de 40 partijen die ze hebben gespeeld er slechts 4 hebben verloren wordt duidelijk dat dit team in deze klasse niets te zoeken heeft. Onbegrijpelijk dat Rijnsoever dat heeft gedaan en dat de NTTB het heeft geaccepteerd.

REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
TOV 1 = Sassem 3
5 A  8 – 2
 Maaike 1, Rob 3, Chantal 3 + dubbel
Lees het verslag in het gastenboek of door hier te klikken


PROGRAMMA DEZE WEEK:
MA 15 nov
Duo competitie
S’70 4 – TOV 4
=======
DI 16 nov
Duo competitie
TOV 3 –  DOING 4
TOV 4 – Rijnsoever 7
=======
VR 19 nov
Duo competitie
TOV 1 – SETT 1