Categoriearchief: Geen categorie

C-CUP inschijfformulier

CORONA….CORONA
Ik ben somber gestemd over het vervolg van de diverse competities. De enorme toename van besmettingenzou wel weer tot een lock down kunnen leiden. Vooralsnog gaan we er maar vanuit dat de geplande wedstrijden gewoon zullen doorgaan. Mocht daar verandering in komen dan zal ik dat per e-mail aan jullie melden.
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Zoals we hebben kunnen lezen in de mail van Maaike (secretaris) gaat deze niet door op 14 oktober. De reden is vanzelfsprekend de onrustbarende toename van Corona besmettingen.
GROTE CLUBACTIE
Het niveau van vorig schijnt bereik te zijn. Dat is natuurlijk wel mooi , maar we moeten er ruim overheen! Dus: nog geen loten gekocht??? Kom op; doe het nu, het gaat zo makkelijk via de link op de home page.
ROTO COMPETITIE
Voor donderdag 15 oktober staan de volgende wedstrijden op het programma:
Berok (Bert Sargentini, Okker Parlevliet) – Tokaja (Toine Nooijen, Karin Machielse, Jack Stuifbergen)
De Recreanten (Lenie v Dijk, Wim Dekker, Theo Valk)– Backspin (Ted v.d. Ploeg, Ingrid v. Wijk)
G&G (Gerda Geerlings, Annette Geerlings) – De Herintreders (Patrick Vink, Richard v. Egmond)

“Huishoudelijke” mededelingen
Er is de komende week maar 1 thuiswedstrijd op dinsdag voor team 7. Het aanstellen van een zaaldienst is dus overbodig.
wijzigingen op het competitie programma
Team 7: S’70 4 – TOV 7 verzet naar 12 okt (was 5 okt)
ALGEMENE BESCHOUWINGEN NTTB TEAMS
TOV scoort 13 punten in 4 wedstrijden en krijgt er 7 tegen. Een positief saldo dus. Dat is voor het eerst deze competitie. We moeten gewoon even op gang komen, dàt is het natuurlijk!

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 41
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Scylla 2 – TOV 1  2 F  2 – 3  Jos 1, Michiel 1 + extra partij
De tweede overwinning op rij! Gaat het toch nog goed komen? Geen eenvoudige overwinning want er waren liefst 3 van de 5 partijen die in een 5e game eindigden. Zowel Jos als Michiel wonnen van dezelfde tegenstander maar verloren beiden van de andere speler waarbij Michiel heel ver kwam, maar in de 5e game met de stand 12-10 nipt verloor
TOV 2 – Docos 5  3 L  5 – 0   Ruud 2, Jan 2+ extra partij
Gemakkelijke overwinning lijkt het. Drie partijen in  3 games en de twee andere in vieren. Zou reden zijn om het te vieren, maar het virus maakte feesten onmogelijk (was iedereen daar maar van doordrongen…)
Team 3 teruggetrokken
Scylla 5 – TOV 4  5 K  2 – 3  Rob 2, Chantal 0 + extra partij
Jammer dat Chantal niet tot scoren kwam. In haar eerste partij kwam ze er niet aan te pas. maar in de tweede pot had ze wel degelijk kansen. Er waren 5 games voor nodig om haar met lege handen te laten. Rob won gedecideerd zijn beide partijen. Het “dubbel” (wat geen dubbel meer is) werd ook een prooi voor TOV maar ook daar waren 5 games voor nodig.
Team 5 teruggetrokken      
Vriendenschaar 8 – TOV 6  6 G  3 – 2
 Dick 1, Caroline 1
 Gouda…niet gauw daar…, aldus het begin van zijn verslag van Dick in het gastenboek. In zijn onnavolgbare stijl en ongebreidelde fantasie weet hij weer eens een stuk met hoog humorgehalte uit de losse pols te schudden. Was die pols bij het spelen ook maar even los, dan had hij al wel meer overwinningen op zijn conto kunnen schrijven. Wel lezen allemaal!
TOV 7   6 F    
 Doordat Arnold zo nodig vakantie moest vieren in het noorden des lands, werd de wedstrijd voor deze weel uitgesteld. Gevolg: de komende week speelt TOV 7 op maandag uit in Woubrugge en op dinsdag thuis. Twee dagen achtereen, dat wordt een uitputtingsslag…

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
MA 12 okt
S ’70 1 – TOV 1
ATTC Evo-Repro 6 – TOV 4
 ATTC Evo-Repro 10 – TOV 6
S ’70 4 – TOV 7
DI 13 okt
TOV 7 – Docos 10
DO 15 okt
Roto competitie. Zie boven voor het programma
NB) Gezamenlijk schoonmaken (ontsmetten) volgens de lijst !!!
VR 16 okt 
Reflex (L) 5 – TOV 2

CORONA REGELS OPVOLGEN DOOR IEDEREEN
Het was de eerste week na de intrede van de vernieuwde Corona-regels. Er werd massaal gezondigd ook tegen de al langer bestaande reglementen. Daar moeten we met z’n allen wat aan doen. Ik hoef niet uit te leggen wat de gevaren zijn. Wat er zoal fout ging:
de ventilatie in de zaal, het schoonmaken van de tafel waarop je speelde, gesloten kantine (ook voor koffie en thee), juiste looproute door de zaal en de opstelling van de tafels bij competitie wedstrijden. Het team dat zaalwacht heeft zorgt voor de juiste opstelling van de tafels en afscheidingen en zorgt na afloop voor de ontsmettingen volgens de lijst.
GROTE CLUBACTIE
Het loopt aardig als ik de berichten van Chris in het gatenboek lees, maar er zijn er nog velen die nog moeten kopen. Doe het nu, ja nu gelijk, anders vergeet je het weer!
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Op woensdag14 oktober is de ALV. De uitnodigingen zijn gemaild
ROTO COMPETITIE
De komende week zijn geen wedstrijden.
NTTB COMPETITIE
Omdat team 5 het verder spelen in de competitie te risicovol vond hebben zij ervoor gekozen om zich uit de competitie terug te trekken. Daardoor zijn we nu nog maar met 5 teams actief in de competitie.

“Huishoudelijke” mededelingen
Er is de komende week maar 1 thuiswedstrijd op dinsdag voor team 2. Het aanstellen van een zaaldienst is dus overbodig.
wijzigingen op het competitie programma
Team 7: S’70 4 – TOV 7 verzet naar 12 okt (was 5 okt)
ALGEMENE BESCHOUWINGEN NTTB TEAMS
Toch weer een nadelig saldo, al wordt het iedere week wel beter. Nu haalden de TOV team samen 11 punten, maar moesten 14 punten incasseren.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 40
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Taverzo 3  2 F  4 – 1  Jos 1, Michiel 2 + extra partij
Een ruime overwinning, dat werd tijd! Het wedstrijd formulier bekijkend, denk ik dat het misschien wel iets geflatteerd was als ik zie dat 3 partijen in 5 games gingen die alle de kant van TOV op vielen met uitslagen in de 5e game van 23-10 en 15-13 Maar ja, het zit ook wel eens tegen.
Rijnsoever 2 – TOV 2  3 L  4 – 1   Chris 0, Jan 1
De tegenstanders zijn twee bekenden van TOV: Jan de Haas en Aad Verkleij beiden hebben in het verleden in het TOV-huis gewoond, maar zijn bij de buurman ingetrokken. Daar was het gras zeker groener. Hoe dan ook wel een pak slaag mogen ontvangen. Jan redde de eer ten koste van Aad. Lees het meer gedetailleerde verslag van Chris in het Gastenboek.
Team 3 teruggetrokken
TOV 4 – VVV 8  5 K  4 – 1  Max 1, Chantal 2
Een vrij eenvoudige overwinning die wel te verwachten was gezien de uitslagen van VVV in voorgaande wedstrijden. Leuk dat Max weer eens meedeed.
Team 5 teruggetrokken      
TOV 6 – De Treffers 6  6 G  2 – 3
 Dick 0, Caroline 1 + extra partij
 Minimaal verlies. Als Dick in zijn 2e partij, in de 5e game wat meer geluk had gekend was het geen 9-11 geworden, maar andersom, was de eindstand ook andersom geweest
TOV 7 – Scylla 6  6 F  0 – 5  Tom 0 – Caroline 0
 Weer een forse nederlaag. Deze tegenstand was voor ons te groot. Mij ging het hoofdzakelijk om te zien of de blessure aan de linkerhiel weer “speelklaar” was en dat ging goed. Het enige lichtpuntje was dat Caroline in staat bleek om 1 game te winnen

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 06 okt 20:00
TOV 2 – Docos 5

VR 09 okt 20:00
Scylla 2 – TOV 1
Scylla 5 – TOV 4
Vriendenschaar 8 – TOV 6

 

De Corona ellende blijft onze aandacht vragen. Nu de intensiteit weer toeneemt bereiken ons van meerdere kanten aansporingen om de bestaande regels toch god in acht te nemen. Inderdaad krijg ik de indruk dat er hier en daar wat gemakkelijker over wordt gedacht. Voorzitter Chris Andree heeft er donderdag jl. aan alle leden een mail over gestuurd. Hopelijk gaat het allemaal meevallen en komen we net weer in een lock-down situatie terecht.
GROTE CLUBACTIE
De grote clubactie is weer te begonnen. Zie de home-pagina met een link om loten aan te schaffen en een aansporing om ons cluppie te steunen. Het laatste bericht is dat er al 100 loten zijn zijn verkocht. Dus iedereen die nog niet heeft gekocht; neem even de moeite en bestel een hand vol loten, of twee handen, drie mag ook en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan…
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV)
Op woensdag14 oktober zal de ALV worden gehouden. Noteer vast in je agenda!
CONTRIBUTIE
De komende ontvang je een email met de uitnodiging om de contributie van het 2e halve jaar over te maken. In de email staat het bedrag en het rekening nummer waarop het gestort moet worden.
ROTO COMPETITIE
De komende week zijn  er weer wedstrijden nl.:
Tokoja (Toine Nooyen, Karin Machielsen, Jack Stuifbergen)- Backspin (Ingrid v. Wijk, Ted v.d. Ploeg)
Berok (Okker Parlevliet, Bert Sargentini) – De Herintreders (Richard v. Egmond, Patrick Vink)
Er was ook en derde wedstrijd (De Recreanten – G&G) maar wegens vakantie van G&G is deze tot nader order uitgesteld)
NTTB COMPETITIE
Nog maar een keertje want ik geloof dat niet iedereen de app heeft gedownload
DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) zoals bekend wordt er deze competitie, bij wijze van pilot, een proef genomen met het digitale wedstrijd formulier. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de app van de NTTB op je telefoon download. Dit is een proef en het normale wedstrijd formulier moet ook worden ingevuld.
Ga naar onderstaande link voor meer uitleg en registreer je vervolgens:
https://www.nttb.nl/nttb-app-pilot-digitaal-wedstrijd-formulier-in-het-najaar/
“Huishoudelijke” mededelingen
zaaldienst komende week: dinsdag 29 september Team 5, vrijdag 2 oktober Team 4
wijzigingen op het competitie programma
Team 7: S’70 4 – TOV 7 verzet naar 12 okt (was 5 okt)
ALGEMENE BESCHOUWINGEN NTTB TEAMS
Ook deze week geen beste totaal score:   TOV 8 punten, tegenstanders  17.
Vorige week ook 8 punten maar toen speelden er 6 teams, nu 5 teams, iets beter dus.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 39
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Play Fair 2  2 F  1 – 4  Michiel 1, Chris (invaller) 0
Chris viel in. Zijn sterkte ligt zo’n beetje tussen 3e en 4e klas. Niet verwonderlijk dus dat hij het zwaar zou krijgen en dat was in de eerste wedstrijd dan ook het geval. Verlies in 3 games. In zijn tweede partij had hij het beter voor elkaar, Verloor wel maar maakte het de tegenstander zo moeilijk dat pas een 5e game de beslissing moest brengen. Jammer genoeg in het voordeel van de tegenstander. In de openingspartij had Michiel al meteen een punt te pakken, maar helaas bleef het daarbij, want zijn 2e pot werd in 4 games een prooi voor de speler uit Leimuiden. Dit is al de 2e nederlaag, te vroeg voor de alarmbel, maar overwinningen zijn dringend gewenst! Intussen heeft Chris, ja alweer hij, een nader verslag gemaakt dat in het gastenboek te lezen is
 TOV 2 – Reflex 2  3 L  1 – 4   Chris 0, Jan 1
Ook hier de tweede nederlaag op rij. Lees het verslag van Chris in het gastenboek
Team 3 teruggetrokken
TOV 4  5 K    
Doordat het team van Rijnsoever was teruggetrokken had dit team deze week geen wedstrijd
 Play Fair 5 – TOV 5  5 M  4 – 1  Ary 0, Maaike 1
Vorige week nog een klinkende overwinning,  nu een stevige nederlaag. Nou moet gezegd worden dat Play Fair het geluk wel aan haar zijde had. Want in 2 partijen wonnen zij de 5e game op het nippertje met resp 12-10 en 11-9. Het had dus evengoed een eindstand kunnen opleveren van 2-3. Beetje jammer wel!
TOV 6 – Docos 11  6 G  2 – 3
 Dick 0, Caroline 1 + extra partij
 Drie partijen in 5 games waarvan er maar 1 ten gunste van TOV was. Stand had dus ook andersom kunnen zijn. Zie ook het gastenboek.
Reflex 8 – TOV 7  6 F  2 – 3  Arnold 2 – Caroline (invaller) 1
 Doordat mijn linkervoet nog niet hersteld was, was Caroline zo vriendelijk om mij te vervangen en dat deed ze prima met 1 winstpartij. Haar andere partij ging net aan verloren. Arnold was lekker op dreef. Won zijn eerste pot wat moeizaam in 5 games maar kende in zijn zijn tweede ontmoeting weinig problemen

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 29 sep 20:00
TOV 5 – ATTC Evo-Repro 8
TOV 7 – Scylla 6
DO 01 okt 20:00
Rijnsoever 2 – TOV 2
ROTO competitie:
Tokoja – Backspin
Berok – Herintreders

VR 02 okt 20:15
TOV 1 – Taverzo 3
TOV 4 – VVV 8
TOV 6 – De Treffers (R) 6