Alle berichten van Tom Braams

team indeling voorjaar 2022

Klas 3 poule J


Klas 3 poule G
Ingrid, Michiel Jan, Ruud
A) TOV 1 vr 20.15 A) Reeuwijk 1 do 20.00
B) Salamanders 5 ma 20.15 B) Spinmill 1 do 20.00
C) HTTV-070 2 di 20.00 C) Play Fair 3 vr 20.00
D) DHC 2 vr 20.00 D) TOV 2 di 20.00
E) Reflex (L) 3 vr 20.00 E) Reflex (L) 2 ma 20.00
F Pingwins 4 wo 20.00 F) Scylla 3 vr 20.00
Klas 3 poule I Klas 5 poule H
Chris, Peter Maaike, Chantal, Rob, Ary
A) TOGB 5  vr 20.15 A) TOV 4 vr 20.15
B) DOING 2 di 19.45 B) Scylla 4 vr 20.00
C) Salamanders 3 ma 20.15 C) ATTC 5 vr 20.00
D) TOV 3 di 20.00 D) VVV 7 do 20.15
E) HTTV-070 1 ma 20.00 E) HTTV-070 4 di 20.00
F) Smash(M) 3 vr 20.00 F) Taverzo 7 do 20.00
Klas 6 poule E  
Arnold, Dick, Tom
A) Pecos 1 vr 20.00
B) De Treffers 4 do 20.00
C) ATTC 8 vr 20.00
D) TOV 5 di 20.00
E) Rijnsoever 7 vr 20.00
F) Reflex 6 vr 20.00

 

Alle activiteiten liggen weer stil.

Voorzitter Chris Andree bevestigt sluiting TOV-zaal

Beste TOV’ers,

Bij schaken bestaat er zoiets als remise door herhaling van zetten. Bij dammen heeft degene die niet meer kan zetten, verloren. Waar we nu staan met tafeltennis en andere binnensporten weet ik niet. Voorlopig zijn we dus weer dicht tot 14 januari.
Ik besluit maar met een paar positieve berichten:
  • De gemeente heeft de toegekende subsidie over 2020 van €4500 vastgesteld, en voor 2022 de aangevraagde subsidie van €4500 voorlopig toegekend.
  • Het bestuur slaagt er waarschijnlijk in om 1 keer per 2 weken een trainer aan te trekken voor jeugd en senioren. Ook hier moet het glas maar halfvol zijn!
Het is grijs, het motregent, het licht in de kerstboom brandt en op de achtergrond spelen The Stone Roses (wat weemoedig jeugdsentiment!).
Maak er iets moois van in kleine kring, ga wandelen, koop lokaal, haal af en zorg goed voor elkaar.
Fijne feestdagen (toch),
Chris Andree, voorzitter TOV

Update van de voorzitter

Chris Andree heeft de volgende mail aan d leden gestuurd:

Het duo Mark en Hugo deed gisteren weer geen goed nieuwsshow, helaas. Bij TOV zetten we daarom onze huidige werkwijze voort. Tot 14 januari volgend jaar kan spelen tot 17.00 uur en we houden ons daarbij aan de maatregelen – QR code, afstand houden, mondkapje, handen wassen, ventilatie – en we houden rekening met elkaar.

Het snerttoernooi gaat voorlopig niet door. Wel heeft het bestuur gisteren besloten de maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 structureel te maken omdat er veel belangstelling blijkt voor een extra mogelijkheid overdag. Voor de werkenden onder ons kan er in het weekend prima een mogelijkheid gecreëerd worden. We moeten dan wel weten of daar belangstelling voor is. Dus laat van je horen als je daar belangstelling voor hebt.
Voor de jeugd gaat Chantal inventariseren wat de mogelijkheden zijn.
We hopen maar dat na half januari er weer meer kan, al is het maar ‘s avonds sporten.
En nu iets heel anders. Een groep enthousiaste leden heeft een paar weken geleden onder de bezielende leiding van Maaike grote schoonmaak gehouden. En dat is goed gelukt. Wat niet gelukt is, is om leden te vinden die de schoonmaak op vrijwillige basis structureel voor hun rekening willen nemen. Een corveerooster leek het bestuur ook geen adequate oplossing. Het bestuur ging daarom op zoek naar een andere oplossing en heeft deze gevonden.
Caroline van Zoelen gaat na 1 januari de schoonmaak doen en onze accommodatie in deze staat van reinheid houden. Helaas gaat alleen de zon voor niets op. Caroline krijgt daarom een passende vergoeding. Deze vergoeding kan niet uit het voor 2022 beschikbare budget bekostigd worden. Het bestuur heeft daarom besloten om per half jaar €10 bij ieder lid in rekening te brengen. Jullie zullen dat bedrag volgend jaar februari apart terugzien in de contributiefactuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering dit voorjaar kunnen we bespreken hoe we hier als vereniging verder mee om willen gaan.
En nog iets financieels: de Grote Clubactie heeft TOV €463,44 opgeleverd. Het bestuur bedankt iedereen die daaraan bijgedragen heeft.
Met de lotchecker kun je controleren of jouw lot jou nog iets heeft opgeleverd:
Maak gebruik van mogelijkheden die TOV je biedt en blijf gezond,
Met sportieve groet namens het bestuur,
Chris Andree, voorzitter TOV

foto’s schoonmaak 27/11/21

Maaike heeft geschreven op 27 november 2021 om 21:25
Vandaag was de grote schoonmaak van onze accommodatie. En met recht was het GROTE SCHOONMAAK want het was ontzettend stoffig en vuil in de zaal. Met 9 man/vrouw is deze mega klus in één dag geklaard. Professioneel aangepakt met rolsteiger om plafond en wanden van alle spinrag en stof te ontdoen. Alle stoelen, tafels en schermen zijn schoongemaakt en de kleedkamers en de kantine/keuken zijn goed onderhanden genomen. Dus alle leden kunnen weer genieten van tafeltennis in een schone zaal!
Bij deze dus hartelijk dank aan Nellie, Heleen, Lydia, Marijke, Ton, Rob, Jan en Chris!
En niet te vergeten Maaike zelf natuurlijk!
Klik op foto’s voor grote weergave.
       

       

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend hoe wij met de nieuwe corona maatregelen zullen omgaan. Daar volgt uiteraard nog wel verdere informatie over.
In de competitie zijn deze week de laatste wedstrijden gespeeld, dus die is net op tijd klaar, in ieder geval voor TOV, want er zijn geen play-off wedstrijden voor ons. In andere poules wel maar dat is een probleem voor de NTTB.
Ondanks de huidige lockdown moeten de competitieteams voor de voorjaarscompetitie 2022 al worden ingeschreven. Dit moet vòòr 17 december aan de bond zijn opgegeven. Normaliter wordt altijd uitgegaan van dezelfde teams als voorheen. Nu echter zijn er een aantal twijfelgevallen die wel tijdig  opgelost moeten zijn.

Nu het overzicht van de laatste competitiewedstrijden.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 47
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2  2 E  3 – 2  Ingrid 0 , Michiel 2
De Treffers 3 – TOV 1 2 E  0 – 5  Ingrid 2, Michiel 2 + winst dubbel

Een speler van Docos moest na het spelen van de eerste partij tegen Michiel verder opgeven wegens een blessure. Zijn tweede partij en het dubbel werden reglementair punten voor TOV
Team 1 speelde deze week2wedstrijden en de tweede leidde tot de maximale winst van 0 – 5 voor TOV. In totaal dus 8 punten voor team 1, maar ondanks het mooie resultaat is degradatie een feit.

TOV 2 – TTVN Nieuwkoop 1  3 I  2  – 3   Ruud 1, Jan 0 + winst dubbel
Winst op mede-degradatie kandidaat was niet nodig zo blijkt uit onderstaande stand. Rijnsover is gedegradeerd en TOV blijft in de 3e klas, als was het nipt!

Combat 3 – TOV 3  3 H  4 – 1  Chris 1, Chantal (inv) 0
Nadat Peter de Haas al in het begin van de competitie een blessure aan de arm opliep moest er een invallersprogramma worden opgesteld. Dat is gelukt!
Dankzij het terugtrekken van het team van Vriendenschaar bleef het team vrij van degradatiegevaar . Misschien maar goed ook….

Verslag in gastenboek: Met Chantal onderweg….. lees verder

TOV 4  6 F   Arnold, Dick, Tom 
Dit team was al uitgespeeld omdat het de vorige week 2 wedstrijden gespeeld had. Een derde plaats is zeker geen slechte klassering
REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
Docos 7 – TOV 1
5 A  7 – 3 
 Maaike 0 , Rob 2 , Ary 1
Ook in deze poule was e een team teruggetrokken, maar het team bleef op eigen kracht duidelijk 5e klasse met een mooie 3e plaats.
verslag in gastenboek: afgelopen dinsdag moest team 1 trio aantreden… lees verder

Uiteraard geen programma voor deze week.